Páty

Bellandor Lovasközpont látnivaló fényképe

Látnivaló adatok:

neve:
Bellandor Lovasközpont
kategóriák:

Látnivaló helye, elérhetősége:

GPS koordinátái (WGS-84):
N47.52269 E18.81782
cím:
Páty, Erkel Ferenc utca végén
elérhetőség:
nyitvatartási időben 
település:
Ez a látnivaló a Páty település belterületén van.

Látnivaló térkép:

Látnivaló bemutatása:

A Bellandor lovasközpontban, amely a Zsámbéki-medence szívében, Pátyon, Budapest kapuja előtt fekszik megtalálható az ősrégi magyar hármashangzat: ember, ló és természet egysége. A sportlétesítmény tulajdonságai és funkciója elsősorban díjlovaglási célokat szolgál, ezt mindenekelőtt a központi helyen fekvő díjlovagló négyszög hangsúlyozza. Természetesen a létesítmény díjugratók és minden lóbarát rendelkezésére áll.

A telep területén két nagy fedeles lovarda, két nyitott pálya, körkarámok, jártatógép és szabad karámok találhatók. A lovak szakszerű bértartása és ellátása modern istállótechnika mellett valósul meg. Évente 10 (6 fedett és 4 szabadtéri) díjlovagló és díjugrató versenyt rendezünk. A résztvevőknek és a látogatóknak a létesítmény közvetlen közelében parkolóhelyet biztosítunk. Minősített edzőkkel és külföldi versenysportolókkal ajánlunk elméleti és gyakorlati lovaskurzusokat.

 

Látnivaló képek:

Címkék:

Közeli látnivalók

Közeli települések


()
Látnivalók a közelembenÚJ! Magyarország látnivalótérképe Épített látványosságok Természetes látnivalók Látnivalók vármegyénként Látnivalók tájegységenként Látnivalók jelentőség szerint